18-04-2019
Kopersbegeleider Jantien van Arkel

Via deze weg stel ik mij graag aan u voor. Mijn naam is Jantien van Arkel en ben woonachtig in Nieuwkoop. Ruim 16 jaar ben ik werkzaam bij Vink+Veenman. Na een aantal jaar werkvoorbereider/projectleider te zijn geweest ben ik nu het aanspreekpunt voor kopers. Als bouwkundige probeer ik de vertaalslag te maken van de bouwkundige terminologie naar begrijpelijke taal voor een koper zonder bouwkundige achtergrond. Met een aantal kopers van Pauwhof heb ik inmiddels kennisgemaakt, tijdens de start verkoop, de informatie avond bij Bloksma Keukens of hier op kantoor voor een informatief gesprek. 

Vanaf mei zullen we de kopersgesprekken voor het project Pauwhof gaan opstarten. Mocht het zo zijn dat u wensen heeft welke niet in de meerwerklijst voorkomen of vragen hebt aangaande het tekenwerk en het showroomtraject dan is het mogelijk om een afspraak te maken. Een kopersgesprek duurt in de regel ca. 1,5 uur. Het gesprek loopt het meest soepel en voorspoedig wanneer kopers hun vragen en wensen hebben genoteerd op de tekeningen of op lijstjes zodat we deze kunnen doornemen tijdens het gesprek.

Vorig jaar zijn wij begonnen met een digitaal portaal genaamd homeDNA. Dit is een online portaal waarrmee wij met kopers kunnen communiceren. Dit is tot nu toe erg goed bevallen en ook bij het project Pauwhof gaan we hiermee werken. De communicatie gaat sneller en verloopt overzichtelijker voor alle partijen. In het portaal kan iedere koper makkelijk alle correspondentie, de laatste tekeningen en facturen terugvinden. Na oplevering zal hierin ook het proces verbaal van oplevering zichtbaar zijn en de garantieperiodes.Wij proberen u zo duidelijk mogelijk te informeren. Toch kan het zo zijn dat iets wat voor ons gevoel duidelijk is aangegeven voor u onduidelijk is. Graag vernemen wij dat dan van u. Liever teveel gevraagd dan te weinig waardoor vervolgens mogelijk misverstanden zouden kunnen ontstaan.

Een nieuwbouwwoning kopen is voor veel mensen een ‘once-in-a-life-time-experience’. Ik begeleid u graag tijdens het hele proces om alles tot in de puntjes te verduidelijken. Zodat u straks met tevredenheid terug kijkt en vele jaren met plezier kunt wonen in uw nieuwe woning.

Tot snel

Jantien van Arkel

Vragen?

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de makelaar.

John Schrama

Bastet B.V. Real Estate & Finance Solutions
Hoofdweg 680 - 682
2132 BT HOOFDDORP
023 531 531 0

info@bastet-rf.nl
www.bastet-rf.nl

De verkoop is gestart

We zijn begonnen met verkoop van de woningen. Donderdag 2 november heeft de start verkoop plaatsgevonden. De toewijzing vindt plaats via loting. Iedereen heeft dus evenveel kans. Onder aan de pagina vindt u meer info en het inschrijfformulier.